SBS komt met Million Dollar Island: Overlevers kunnen miljoen euro winnen op tropisch eiland

SBS komt met Million Dollar Island: Overlevers kunnen miljoen euro winnen op tropisch eiland

SBS komt met <em>Million Dollar Island</em>: Overlevers kunnen miljoen euro winnen op tropisch eiland SBS komt met een nieuwe realityshow die wat weg heeft van Expeditie Robinson. Het grote verschil is echter dat de kandidaten van Million Dollar Island maar liefst een miljoen euro kunnen winnen. Kostbare polsbandjesVoor het nieuwe programma gaan honderd Nederlanders eind mei naar een prachtig tropisch eiland. Ze krijgen allemaal een polsbandje dat 10.000 euro waard is. In twee maanden tijd kan er van alles gebeuren met deze bandjes en ze veranderen van eigenaar. De ene kandidaat wordt rijker, de andere armer. Wie na zestig dagen nog steeds op het eiland is, mag het geld van de polsbandjes die hij of zij draagt verzilveren. Het is nog niet bekend wanneer de show op tv te zien is. Ben je benieuwd en wil je misschien zelfs meedoen met Million Dollar Island? Bekijk dan de oproep van SBS in de video hierboven. Komen de Echte Gooische Meisjes terug als Echte Gooische Moeders? Bekijk deze video » Bekijk promo: Temptation Island 2020 krijgt nieuwe regels Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

SBS komt met een nieuwe realityshow die wat weg heeft van Expeditie Robinson. Het grote verschil is echter dat de kandidaten van Million Dollar Island maar liefst een miljoen euro kunnen winnen.

Kostbare polsbandjes
Voor het nieuwe programma gaan honderd Nederlanders eind mei naar een prachtig tropisch eiland. Ze krijgen allemaal een polsbandje dat 10.000 euro waard is. In twee maanden tijd kan er van alles gebeuren met deze bandjes en ze veranderen van eigenaar. De ene kandidaat wordt rijker, de andere armer. Wie na zestig dagen nog steeds op het eiland is, mag het geld van de polsbandjes die hij of zij draagt verzilveren. Het is nog niet bekend wanneer de show op tv te zien is.

Ben je benieuwd en wil je misschien zelfs meedoen met Million Dollar Island? Bekijk dan de oproep van SBS in de video hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op SBS komt met Million Dollar Island: Overlevers kunnen miljoen euro winnen op tropisch eiland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV