Boze boeren vanwege geblokkeerde wegen in Den Haag: "Wij zijn boer en jij wil vreten!"

Boze boeren vanwege geblokkeerde wegen in Den Haag: "Wij zijn boer en jij wil vreten!"

Boeren demonstreren woensdag wederom in Den Haag tegen de stikstofmaatregelen. Ze reden met tractoren naar de stad. Om te voorkomen dat de boeren naar het Binnenhof toe kunnen, werden meerdere wegen afgezet.

Woedende boer
De gemeente Den Haag adviseerde de automobilisten woensdag om niet naar het centrum te komen. De boeren zijn nog steeds ontzettend boos en reageren hun woede af op de politie: "Er worden geen bonnen uitgedeeld, want wij hebben demonstratierecht. Wij zijn boer en jij wil vreten en ik wil vreten!", zegt de boer tegen de politie. De agent blijft kalm ondanks zijn dreigende houding: "Zo is dat, maar we houden ons aan de regels", zegt de politie.

Bekijk hieronder de beelden van het boerenprotest op woensdag 19 februari in Den Haag.

Boze boeren vanwege geblokkeerde wegen in Den Haag: "Wij zijn boer en jij wil vreten!" Boeren demonstreren woensdag wederom in Den Haag tegen de stikstofmaatregelen. Ze reden met tractoren naar de stad. Om te voorkomen dat de boeren naar het Binnenhof toe kunnen, werden meerdere wegen afgezet. Video: Extreem gefrustreerde boeren protesteren in Den Haag: "Ze stellen maar uit" Bekijk deze video » Woedende boerDe gemeente Den Haag adviseerde de automobilisten woensdag om niet naar het centrum te komen. De boeren zijn nog steeds ontzettend boos en reageren hun woede af op de politie: "Er worden geen bonnen uitgedeeld, want wij hebben demonstratierecht. Wij zijn boer en jij wil vreten en ik wil vreten!", zegt de boer tegen de politie. De agent blijft kalm ondanks zijn dreigende houding: "Zo is dat, maar we houden ons aan de regels", zegt de politie. Bekijk hieronder de beelden van het boerenprotest op woensdag 19 februari in Den Haag.
Nieuws :
Boze boeren vanwege geblokkeerde wegen in Den Haag: "Wij zijn boer en jij wil vreten!"
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Boze boeren vanwege geblokkeerde wegen in Den Haag: "Wij zijn boer en jij wil vreten!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV