Kijktip: ontroerend filmdrama Freedom Writers maandag te zien op RTL 8

Kijktip: ontroerend filmdrama Freedom Writers maandag te zien op RTL 8

Maandagavond (23 maart) kun je op RTL 8 genieten van de waargebeurde dramafilm Freedom Writers. Hierin speelt tweevoudig Oscarwinnaar Hilary Swank (Boys Don't Cry, Million Dollar Baby) een lerares die moeilijke jongeren op het rechte pad probeert te krijgen.

Dagboek
Wanneer de lerares Erin Gruwell aan haar baan als lerares Engels begint op een middelbare school, krijgt ze de moeilijkste klas van allemaal toegewezen. Haar nieuwe collega's waarschuwen haar voor de kinderen, die volgens hen dom en ongeïnteresseerd zijn. Doordat Gruwell ze een dagboek laat bijhouden ontstaat er op den duur echter een warme band tussen lerares en studenten. Sentimenteel of niet, Freedom Writers is een schitterende tranentrekker.

De film Freedom Writers is op maandag 23 maart om 20.30 uur te zien op RTL 8. Bekijk de trailer van Freedom Writers hieronder.

Kijktip: ontroerend filmdrama <em>Freedom Writers</em> maandag te zien op RTL 8 Maandagavond (23 maart) kun je op RTL 8 genieten van de waargebeurde dramafilm Freedom Writers. Hierin speelt tweevoudig Oscarwinnaar Hilary Swank (Boys Don't Cry, Million Dollar Baby) een lerares die moeilijke jongeren op het rechte pad probeert te krijgen. DagboekWanneer de lerares Erin Gruwell aan haar baan als lerares Engels begint op een middelbare school, krijgt ze de moeilijkste klas van allemaal toegewezen. Haar nieuwe collega's waarschuwen haar voor de kinderen, die volgens hen dom en ongeïnteresseerd zijn. Doordat Gruwell ze een dagboek laat bijhouden ontstaat er op den duur echter een warme band tussen lerares en studenten. Sentimenteel of niet, Freedom Writers is een schitterende tranentrekker. De film Freedom Writers is op maandag 23 maart om 20.30 uur te zien op RTL 8. Bekijk de trailer van Freedom Writers hieronder.
Film :
Kijktip: ontroerend filmdrama Freedom Writers maandag te zien op RTL 8
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijktip: ontroerend filmdrama Freedom Writers maandag te zien op RTL 8 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV