Video: André Rieu hoopt dat hij salarissen kan doorbetalen tijdens Coronacrisis

Video: André Rieu hoopt dat hij salarissen kan doorbetalen tijdens Coronacrisis

Video: <em>André Rieu</em> hoopt dat hij salarissen kan doorbetalen tijdens Coronacrisis Bekende Nederlanders hebben het zwaar door de Coronacrisis. Jim Bakkum en Thomas Berge zijn door de strenge Corona-maatregelen ineens werkeloos. Ook Danny Froger is nu meer bij zijn gezin thuis, om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. En André Rieu geeft toe dat het financieel zwaar wordt. “Ik hoop natuurlijk van harte dat ik alle salarissen kan blijven betalen.” Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Fred van Leer geeft corona-thuiszitters een tip : "Kleed je mooi, dan voel je je beter" Bekijk deze video » Video: Zanger René Karst in ziekenhuis met Corona: ‘Ik hoop dat ik erdoor kom’ Bekijk deze video »
TV :
Video: André Rieu hoopt dat hij salarissen kan doorbetalen tijdens Coronacrisis

Bekende Nederlanders hebben het zwaar door de Coronacrisis. Jim Bakkum en Thomas Berge zijn door de strenge Corona-maatregelen ineens werkeloos. Ook Danny Froger is nu meer bij zijn gezin thuis, om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. En André Rieu geeft toe dat het financieel zwaar wordt. “Ik hoop natuurlijk van harte dat ik alle salarissen kan blijven betalen.”

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: André Rieu hoopt dat hij salarissen kan doorbetalen tijdens Coronacrisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV