Jan-Jaap over België: "Ze denken dat Nederland haar bevolking dood laat gaan"

Jan-Jaap over België: "Ze denken dat Nederland haar bevolking dood laat gaan"

<em>Jan-Jaap</em> over België: &quot;Ze denken dat Nederland haar bevolking dood laat gaan&quot; Jan-Jaap van der Wal loopt wel eens rond in België. Aldaar krijgt hij steeds vaker het gevoel dat er van Europese samenwerking geen sprake meer is: "Nederland staat daar bekend als het land dat haar bevolking dood laat gaan, al is het maar omdat ik dat twee keer per week in mijn programma zeg." Alle fragmenten uit deze uitzending Dit Was Het Nieuws Jan-Jaap van der Wal over supermarkten: "Het is een warzone" Bekijk deze video » Dit Was Het Nieuws gemist? Hoe beeld je "fuck-corona-feestjes" uit? Bekijk deze video » Jan-Jaap over België: "Ze denken dat Nederland haar bevolking dood laat gaan" Bekijk deze video » Bekijk het fragment uit Dit Was Het Nieuws hierboven. Dit Was Het Nieuws is elke zaterdag om 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv. Unieke beelden: Schiphol bijna leeg vanwege Coronavirus Bekijk deze video » Guido Weijers over humor en coronavirus: "Er zijn geen grenzen aan de grap" Bekijk deze video »
TV :
Jan-Jaap over België: "Ze denken dat Nederland haar bevolking dood laat gaan"

Jan-Jaap van der Wal loopt wel eens rond in België. Aldaar krijgt hij steeds vaker het gevoel dat er van Europese samenwerking geen sprake meer is: "Nederland staat daar bekend als het land dat haar bevolking dood laat gaan, al is het maar omdat ik dat twee keer per week in mijn programma zeg."

Alle fragmenten uit deze uitzending Dit Was Het Nieuws

Bekijk het fragment uit Dit Was Het Nieuws hierboven.

Dit Was Het Nieuws is elke zaterdag om 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jan-Jaap over België: "Ze denken dat Nederland haar bevolking dood laat gaan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV