Robert Jensen onthult het 'echte gevaar' achter de coronacrisis: "De media"

Robert Jensen onthult het 'echte gevaar' achter de coronacrisis: "De media"

Robert Jensen start zijn show met een quote die aansluit bij zijn denkwijze over Nederland ten tijde van het coronavirus: We zitten in een lockdown en de overheid heeft onze vrijheid ontnomen, of je het nu wil of niet.

Traditionele media
Het coronavirus is volgens Jensen niet het grootste gevaar wat ons in deze tijden teistert. Het zijn de traditionele media die het échte gevaar zijn. "Vergeet dit niet, mensen. Ze zitten met telelenzen te wachten of mensen wel ver genoeg van elkaar weg lopen. Dan staan er grote koppen: de coronahufters zijn er nog steeds."

Bekijk de 134ste Jensen Show hieronder.

<em>Robert Jensen</em> onthult het 'echte gevaar' achter de coronacrisis: &quot;De media&quot; Robert Jensen start zijn show met een quote die aansluit bij zijn denkwijze over Nederland ten tijde van het coronavirus: We zitten in een lockdown en de overheid heeft onze vrijheid ontnomen, of je het nu wil of niet. Bekijk ook Robert Jensen over horrorfilm corona: "Dit alles is een nachtmerrie" Bekijk deze video » Jensen over corona: "Media creëert een bangmakend en misleidend beeld" Bekijk deze video » Jensen: Ab Osterhaus drinkt whiskey op nieuwe besmettingen: "Zijn ware gezicht", bekijk de beelden Bekijk deze video » Traditionele mediaHet coronavirus is volgens Jensen niet het grootste gevaar wat ons in deze tijden teistert. Het zijn de traditionele media die het échte gevaar zijn. "Vergeet dit niet, mensen. Ze zitten met telelenzen te wachten of mensen wel ver genoeg van elkaar weg lopen. Dan staan er grote koppen: de coronahufters zijn er nog steeds." Bekijk de 134ste Jensen Show hieronder.
Nieuws :
Robert Jensen onthult het 'echte gevaar' achter de coronacrisis: "De media"
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Robert Jensen onthult het 'echte gevaar' achter de coronacrisis: "De media" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV