Terugkijken: Update RIVM over Coronavirus in Tweede Kamer (woensdag 1 april)

Terugkijken: Update RIVM over Coronavirus in Tweede Kamer (woensdag 1 april)

Terugkijken: <em>Update RIVM</em> over Coronavirus in Tweede Kamer (woensdag 1 april) Woensdagochtend 1 april kwam de Tweede Kamer bijeen om te worden bijgepraat door onder meer het RIVM. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu was aanwezig om de laatste ontwikkelingen door te nemen omtrent het Coronavirus. Coronamaatregelen zijn 'cruciaal'De Intensive Careafdelingen komen steeds meer onder druk te staan vanwege de verspreiding van het levensgevaarlijke virus. Het RIVM laat in deze briefing weten dat het ‘cruciaal’ is dat de Nederlanders zich aan de Coronamaatregelen blijven houden. Dit zodat er voldoende zorg kan worden geboden aan de Corona-patiënten. Kijk hierboven de briefing van het RIVM in de Tweede Kamer van woensdag 1 april terug. Ab Osterhaus over coronabesmettingen: "Je kunt niet per dag kijken" Bekijk deze video » Heftige beelden Nieuwsuur: Ernstig zieke Coronapatiënten gevolgd op IC Bekijk deze video »
TV :
Terugkijken: Update RIVM over Coronavirus in Tweede Kamer (woensdag 1 april)

Woensdagochtend 1 april kwam de Tweede Kamer bijeen om te worden bijgepraat door onder meer het RIVM. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu was aanwezig om de laatste ontwikkelingen door te nemen omtrent het Coronavirus.

Coronamaatregelen zijn 'cruciaal'
De Intensive Careafdelingen komen steeds meer onder druk te staan vanwege de verspreiding van het levensgevaarlijke virus. Het RIVM laat in deze briefing weten dat het ‘cruciaal’ is dat de Nederlanders zich aan de Coronamaatregelen blijven houden. Dit zodat er voldoende zorg kan worden geboden aan de Corona-patiënten.

Kijk hierboven de briefing van het RIVM in de Tweede Kamer van woensdag 1 april terug.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: Update RIVM over Coronavirus in Tweede Kamer (woensdag 1 april) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV