Video: Bekijk ontwikkeling van het Coronavirus in Nederland in een grafiek

Video: Bekijk ontwikkeling van het Coronavirus in Nederland in een grafiek

Het blijft de grote vraag hoe de Coronacrisis zich de komende tijd verder zal ontwikkelen. Er is een grafiek die wellicht iets meer kan vertellen over de toekomst van het Coronavirus in Nederland.

Piek Corona wordt eind mei verwacht
Aanvankelijk werd er een grafiek getoond met de verwachte piek van het Coronavirus, maar deze is inmiddels al aangepast. De piek voor de intensive care ligt naar verwachting op eind mei. Het is de vraag waar deze schatting vandaan komt, en of de zorg in Nederland dit aankan. Daar wordt in onderstaande video meer over verteld, een aanrader voor wie visueel is ingesteld.

Bekijk de grafiek over de verwachtingen rond het Coronavirus in Nederland in de video van NU.nl hieronder.

Video: Bekijk ontwikkeling van het <em>Coronavirus</em> in Nederland in een grafiek Het blijft de grote vraag hoe de Coronacrisis zich de komende tijd verder zal ontwikkelen. Er is een grafiek die wellicht iets meer kan vertellen over de toekomst van het Coronavirus in Nederland. Piek Corona wordt eind mei verwachtAanvankelijk werd er een grafiek getoond met de verwachte piek van het Coronavirus, maar deze is inmiddels al aangepast. De piek voor de intensive care ligt naar verwachting op eind mei. Het is de vraag waar deze schatting vandaan komt, en of de zorg in Nederland dit aankan. Daar wordt in onderstaande video meer over verteld, een aanrader voor wie visueel is ingesteld. Bekijk ook Op1 gemist? Arts Oscar Hoiting vertelt hoe heftig het is op IC in Coronacrisis Bekijk deze video » Bekijk de grafiek over de verwachtingen rond het Coronavirus in Nederland in de video van NU.nl hieronder.
Nieuws :
Video: Bekijk ontwikkeling van het Coronavirus in Nederland in een grafiek
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Bekijk ontwikkeling van het Coronavirus in Nederland in een grafiek of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV