Dochtertje Jandino Asporaat zoekt ruzie: "Meisje zak je toon"

Dochtertje Jandino Asporaat zoekt ruzie: "Meisje zak je toon"

Jandino Asporaat deelt op Instagram een video met daarin zijn dochtertje te zien. Ze wil graag een squishy kopen, dit is een speelgoed stressbal, maar de kleine meid moet oppassen want Jandino wil dat ze haar ‘toon zakt’ en niet brutaal praat tegen papa. Jandino meldt bij de video’s dat ze weer eens ruzie zoekt met hem en dat ze moet oppassen anders belt hij de politie.

Bekijk de leuke beelden die Jandino woensdag deelt hieronder.

Dochtertje <em>Jandino Asporaat</em> zoekt ruzie: &quot;Meisje zak je toon&quot; Jandino Asporaat deelt op Instagram een video met daarin zijn dochtertje te zien. Ze wil graag een squishy kopen, dit is een speelgoed stressbal, maar de kleine meid moet oppassen want Jandino wil dat ze haar ‘toon zakt’ en niet brutaal praat tegen papa. Jandino meldt bij de video’s dat ze weer eens ruzie zoekt met hem en dat ze moet oppassen anders belt hij de politie. Bekijk de leuke beelden die Jandino woensdag deelt hieronder.
Entertainment :
Dochtertje Jandino Asporaat zoekt ruzie: "Meisje zak je toon"

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dochtertje Jandino Asporaat zoekt ruzie: "Meisje zak je toon" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier