De Bachelorette Viewing Party: "Ergste wat je kunt zeggen op date"

De Bachelorette Viewing Party: "Ergste wat je kunt zeggen op date"

Hier kun je de eerste aflevering van De Bachelorette terugkijken.

YouTuber Rijk Hofman neemt bij De Bachelorette Viewing Party het presentatiestokje over van Monica Geuze. Te gast is mede-YouTuber en Bachelorette-fan Iris Enthoven.

Competitie
Nu de roddel rondgaat dat Gaby en Joey hebben gezoend, willen de mannen nog meer hun best doen voor Gaby. De date op het strand zorgt dan ook voor behoorlijk wat onderlinge competitie.

Zelfverzekerd
Rijk en Iris praten met elkaar over de veranderende sfeer en over de zelfverzekerheid van de kandidaten. ''Al die mannen zeggen: 'ik zit sowieso in de top vier!' Ze zijn zó zeker. Dat is wel leuk om te zien,'' lacht Iris.

Bekijk hier de video van De Bachelorette Viewing Party waarin Rijk en Iris bespreken wat het ergste is wat je kunt zeggen op een date. Nieuwe afleveringen van De Bachelorette verschijnen elke woensdag op Videoland, de leukste fragmenten kun je terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Bachelorette Viewing Party</em>: &quot;Ergste wat je kunt zeggen op date&quot; Hier kun je de eerste aflevering van De Bachelorette terugkijken. YouTuber Rijk Hofman neemt bij De Bachelorette Viewing Party het presentatiestokje over van Monica Geuze. Te gast is mede-YouTuber en Bachelorette-fan Iris Enthoven. CompetitieNu de roddel rondgaat dat Gaby en Joey hebben gezoend, willen de mannen nog meer hun best doen voor Gaby. De date op het strand zorgt dan ook voor behoorlijk wat onderlinge competitie. ZelfverzekerdRijk en Iris praten met elkaar over de veranderende sfeer en over de zelfverzekerheid van de kandidaten. ''Al die mannen zeggen: 'ik zit sowieso in de top vier!' Ze zijn zó zeker. Dat is wel leuk om te zien,'' lacht Iris. Bekijk hier de video van De Bachelorette Viewing Party waarin Rijk en Iris bespreken wat het ergste is wat je kunt zeggen op een date. Nieuwe afleveringen van De Bachelorette verschijnen elke woensdag op Videoland, de leukste fragmenten kun je terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bas Smit interviewt Niek over De Bachelorette: ‘Ga jij tongen?’ (video) Bekijk deze video » De Bachelorette: bekijk aflevering 1 waarin Gaby Blaaser haar mannen ontmoet Bekijk deze video » Jordy kust Gaby in De Bachelorette: ‘Ik denk dat Joey nu ver achter mij ligt’ Bekijk deze video »
Entertainment :
De Bachelorette Viewing Party: "Ergste wat je kunt zeggen op date"

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Bachelorette Viewing Party: "Ergste wat je kunt zeggen op date" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV