Zien: Frits Spits houdt taalquiz met gasten van Op1

Zien: Frits Spits houdt taalquiz met gasten van Op1

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdagavond 2 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv.

Frits Spits heeft een korte taalquiz gemaakt voor de gasten en kijkers van Op1. Speel mee met het Groot Dictee der Nederlandse Taal in de video hieronder.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Frits Spits</em> houdt taalquiz met gasten van <em>Op1</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdagavond 2 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv. Frits Spits heeft een korte taalquiz gemaakt voor de gasten en kijkers van Op1. Speel mee met het Groot Dictee der Nederlandse Taal in de video hieronder. Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Zien: Xander van der Wulp kijkt terug naar bijzonder moment met minister Arie Slob Bekijk deze video » Op1: prins Constantijn van Oranje over innovatieve start-ups: ''Dit zijn de banen van de toekomst!'' Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Frits Spits houdt taalquiz met gasten van Op1

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Frits Spits houdt taalquiz met gasten van Op1 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV