Bekijk de bloopers uit de populaire Netflix-serie Dark (video)

Bekijk de bloopers uit de populaire Netflix-serie Dark (video)

De serie Dark is een grote hit op streamingsdienst Netflix. Deze Duitse serie is bloedstollend spannend en inmiddels is het derde en laatste seizoen van Dark te bekijken. Hoewel er in de serie zelf niet veel wordt gelachen, hebben de acteurs op de set gelukkig wel erg veel plezier, zo blijkt uit deze bloopers.

Bekijk de bloopers uit Dark hieronder in de video van Netflix.

Bekijk de <em>bloopers</em> uit de populaire Netflix-serie <em>Dark</em> (video) De serie Dark is een grote hit op streamingsdienst Netflix. Deze Duitse serie is bloedstollend spannend en inmiddels is het derde en laatste seizoen van Dark te bekijken. Hoewel er in de serie zelf niet veel wordt gelachen, hebben de acteurs op de set gelukkig wel erg veel plezier, zo blijkt uit deze bloopers. Bekijk de bloopers uit Dark hieronder in de video van Netflix. Bekijk ook Dark seizoen 3 vanaf zaterdag 27 juni te zien op Netflix Bekijk deze video » Bekijk trailer Dark seizoen 3 (vanaf 27 juni te zien op Netflix) Bekijk deze video »
Serie :
Bekijk de bloopers uit de populaire Netflix-serie Dark (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de bloopers uit de populaire Netflix-serie Dark (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV