Samenvatting vrije training 2 GP van Silverstone/Groot-Brittannië

Samenvatting vrije training 2 GP van Silverstone/Groot-Brittannië

Lance Stroll is in de tweede vrije training vrijdagmiddag de snelste coureur op het circuit van Silverstone. De Canadees van Racing Point liet Valtteri Bottas en Alexander Albon achter zich.

Samenvatting <em>vrije training 2</em> GP van Silverstone/Groot-Brittannië Lance Stroll is in de tweede vrije training vrijdagmiddag de snelste coureur op het circuit van Silverstone. De Canadees van Racing Point liet Valtteri Bottas en Alexander Albon achter zich. Bekijk de volledige uitslag onderaan deze pagina. AlbonLaatstgenoemde reed zijn auto de vangrail in, ondanks het feit dat hij - tot dan toe - een redelijk foutloze training reed. VerstappenMax Verstappen kwam er in deze training niet aan te pas. Behalve een bijzonder opstootje met Romain Grosjean kwam Verstappen er niet aan te pas: De veertiende plaats is alles wat hij kon bereiken. Spektakel in tweede vrije training: Verstappen boos op Grosjean (video) Bekijk deze video » Bekijk de samenvatting van de tweede vrije training van de GP van Groot-Brittannië hierboven. Samenvatting vrije training 1 GP van Silverstone/Groot-Brittannië Bekijk deze video » Volledige uitslag tweede vrije training Stroll Albon Bottas Leclerc Hamilton Sainz Hulkenberg Gasly Ricciardo Raikkonen Norris Ocon Giovinazzi Verstappen Kyvat Grosjean Russell Vettel Magnussen Latifi
Autosport :
Samenvatting vrije training 2 GP van Silverstone/Groot-Brittannië

Bekijk de volledige uitslag onderaan deze pagina.

Albon
Laatstgenoemde reed zijn auto de vangrail in, ondanks het feit dat hij - tot dan toe - een redelijk foutloze training reed.

Verstappen
Max Verstappen kwam er in deze training niet aan te pas. Behalve een bijzonder opstootje met Romain Grosjean kwam Verstappen er niet aan te pas: De veertiende plaats is alles wat hij kon bereiken.

Bekijk de samenvatting van de tweede vrije training van de GP van Groot-Brittannië hierboven.

Volledige uitslag tweede vrije training

 1. Stroll
 2. Albon
 3. Bottas
 4. Leclerc
 5. Hamilton
 6. Sainz
 7. Hulkenberg
 8. Gasly
 9. Ricciardo
 10. Raikkonen
 11. Norris
 12. Ocon
 13. Giovinazzi
 14. Verstappen
 15. Kyvat
 16. Grosjean
 17. Russell
 18. Vettel
 19. Magnussen
 20. Latifi
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting vrije training 2 GP van Silverstone/Groot-Brittannië of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV