Zien: Donny van de Beek geniet van enorme luxe bij Manchester United

Zien: Donny van de Beek geniet van enorme luxe bij Manchester United

In gesprek met de NOS vertelt Donny van de Beek over zijn eerste dagen als speler van Manchester United. Daaruit blijkt dat het hem aan niets ontbreekt in Engeland: Van de Beek woont in een prachtig huis op een halfuur van het trainingscomplex, hij wordt naar trainingen gebracht en gehaald door een chauffeur... "Maar je moet wel hard werken hè!"

Bekijk het gesprek met Donny van de Beek hieronder.

Zien: <em>Donny van de Beek</em> geniet van enorme luxe bij Manchester United In gesprek met de NOS vertelt Donny van de Beek over zijn eerste dagen als speler van Manchester United. Daaruit blijkt dat het hem aan niets ontbreekt in Engeland: Van de Beek woont in een prachtig huis op een halfuur van het trainingscomplex, hij wordt naar trainingen gebracht en gehaald door een chauffeur... "Maar je moet wel hard werken hè!" Bekijk het gesprek met Donny van de Beek hieronder. Bekijk ook Zien: Donny van de Beek neemt afscheid van Ajax-fans met videoboodschap Bekijk deze video » Bekijk afscheidsinterview Donny van de Beek voor Ajax: "Veel moois meegemaakt" Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Donny van de Beek geniet van enorme luxe bij Manchester United

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Donny van de Beek geniet van enorme luxe bij Manchester United of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen