Tijd voor MAX gemist? Andre Donker vertelt over eetbare paddenstoelen

Tijd voor MAX gemist? Andre Donker vertelt over eetbare paddenstoelen

In 2019 zijn er zo'n 250 mensen ziek geworden na het eten van giftige paddenstoelen. Het is dan ook niet voor niets dat het afgeraden wordt om wilde paddenstoelen te plukken en ze op te eten. Natuurverslaggever Andre Donker vertelt over de soorten paddenstoelen die eetbaar zijn.

Bekjk het fragment van Tijd voor MAX hieronder.

<em>Tijd voor MAX gemist?</em> Andre Donker vertelt over eetbare paddenstoelen In 2019 zijn er zo'n 250 mensen ziek geworden na het eten van giftige paddenstoelen. Het is dan ook niet voor niets dat het afgeraden wordt om wilde paddenstoelen te plukken en ze op te eten. Natuurverslaggever Andre Donker vertelt over de soorten paddenstoelen die eetbaar zijn. Bekjk het fragment van Tijd voor MAX hieronder. Bekijk ook Tijd Voor MAX: muziek van Shirma Rouse (video) Bekijk deze video » Tijd voor MAX gemist? Ingrid Kamerling over documentaire maken met TBSers Bekijk deze video »
Talkshow :
Tijd voor MAX gemist? Andre Donker vertelt over eetbare paddenstoelen

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tijd voor MAX gemist? Andre Donker vertelt over eetbare paddenstoelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen