Ewout Genemans druk met voorbereidingen nieuw programma (video)

Ewout Genemans druk met voorbereidingen nieuw programma (video)

Nadat hij een kijkje achter de schermen heeft genomen bij de politie van Amsterdam en Eindhoven, volgt Ewout Genemans nu de Koninklijke Marechaussee. Met een foto kondigt hij vandaag zijn nieuwe programma aan. Hij sprak erover bij RTL Boulevard.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder:

Ewout Genemans druk met voorbereidingen <em>nieuw programma</em> (video) Nadat hij een kijkje achter de schermen heeft genomen bij de politie van Amsterdam en Eindhoven, volgt Ewout Genemans nu de Koninklijke Marechaussee. Met een foto kondigt hij vandaag zijn nieuwe programma aan. Hij sprak erover bij RTL Boulevard. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder: Bekijk ook Jan des Bouvrie (78) overleden: bekijk terugblik op zijn leven van RTL Boulevard Bekijk deze video » Zien: vrienden en familie reageren op het overlijden Jan des Bouvrie Bekijk deze video » Zien: Bridget Maasland zorgt voor ophef met doorschijnende trui in RTL Boulevard Bekijk deze video »
TV :
Ewout Genemans druk met voorbereidingen nieuw programma (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ewout Genemans druk met voorbereidingen nieuw programma (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier