Terugkijken: Gruwelijke moord op banketbakker in De Zaak van je Leven

Terugkijken: Gruwelijke moord op banketbakker in De Zaak van je Leven

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van De Zaak van je Leven is een reconstructie te zien van de overval op de Rotterdamse banketbakker Albert de Heer in 2007. De bakker werd op zeer gewelddadige wijze overvallen en vermoord.

Terugkijken: Gruwelijke moord op banketbakker in <em>De Zaak van je Leven</em> In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van De Zaak van je Leven is een reconstructie te zien van de overval op de Rotterdamse banketbakker Albert de Heer in 2007. De bakker werd op zeer gewelddadige wijze overvallen en vermoord. Het nieuwe seizoen van De Zaak van je Leven is elke dinsdag om 22.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van De Zaak van je Leven terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zoon vermoorde bakker: "Hij was echt een vakman" (video) Bekijk deze video »
TV :
Terugkijken: Gruwelijke moord op banketbakker in De Zaak van je Leven

Het nieuwe seizoen van De Zaak van je Leven is elke dinsdag om 22.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van De Zaak van je Leven terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: Gruwelijke moord op banketbakker in De Zaak van je Leven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier