Nieuwsuur: "Coronamaatregelen gelden tot einde 2020" (video)

Nieuwsuur: "Coronamaatregelen gelden tot einde 2020" (video)

Veel hard nieuws viel er niet te verwachten tijdens het persmoment van Mark Rutte en Hugo de Jonge en dat bleek ook het geval. Toch was er wel een opmerking die velen zorgen baart: "Bijna tussen neus en lippen door kwam er wel degelijk nieuws, namelijk de mededeling dat we er toch helaas rekening mee moeten houden dat wat er ook gebeurt, de huidige maatregelen in ieder geval tot het einde van jaar niet versoepeld worden", laat politiek verslaggever Arjan Noorlander weten.

Tot december
De Jonge, de minister van corona, zei daarover: "Wat we zeker weten is dat de huidige maatregelen veel langer nodig zullen zijn dan die vier weken. De verwachting is nu dat het in ieder geval nog tot in december zal duren." Het is een flinke tegenvaller voor mensen die zich al hadden verheugd op een groots Sinterklaasfeest. En ook kerst zal vermoedelijk een stuk soberder gaan worden dan velen gewend zijn. Bekijk het fragment van Nieuwsuur hieronder.

<em>Nieuwsuur</em>: &quot;Coronamaatregelen gelden tot einde 2020&quot; (video) Veel hard nieuws viel er niet te verwachten tijdens het persmoment van Mark Rutte en Hugo de Jonge en dat bleek ook het geval. Toch was er wel een opmerking die velen zorgen baart: "Bijna tussen neus en lippen door kwam er wel degelijk nieuws, namelijk de mededeling dat we er toch helaas rekening mee moeten houden dat wat er ook gebeurt, de huidige maatregelen in ieder geval tot het einde van jaar niet versoepeld worden", laat politiek verslaggever Arjan Noorlander weten. Tot decemberDe Jonge, de minister van corona, zei daarover: "Wat we zeker weten is dat de huidige maatregelen veel langer nodig zullen zijn dan die vier weken. De verwachting is nu dat het in ieder geval nog tot in december zal duren." Het is een flinke tegenvaller voor mensen die zich al hadden verheugd op een groots Sinterklaasfeest. En ook kerst zal vermoedelijk een stuk soberder gaan worden dan velen gewend zijn. Bekijk het fragment van Nieuwsuur hieronder. Bekijk ook Video: Moeten de scholen opnieuw dicht, bij dreigende lockdown? (Nieuwsuur) Bekijk deze video » Nieuwsuur: wat vindt 'hamer-bedenker' Tomas Pueyo van Nederlandse lockdown? (video) Bekijk deze video »
TV :
Nieuwsuur: "Coronamaatregelen gelden tot einde 2020" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwsuur: "Coronamaatregelen gelden tot einde 2020" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen