Intocht Sinterklaas gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Intocht Sinterklaas gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Intocht Sinterklaas gemist? Bekijk hier de hele uitzending Live verslag van de landelijke intocht van Sinterklaas in Nederland. Vanwege de coronamaatregelen komt Sinterklaas aan in het fictieve dorp Zwalk, waar geen publiek bij is. LivestreamDe uitzending van het Sinterklaasjournaal met de intocht is ook live te zien via Gids.tv. BurgemeesterDieuwertje Blok doet verslag van de aankomst van de Sint en pieten in deze bijzondere tijd. Ze worden ontvangen door 'burgemeester' Matthijs van Nieuwkerk. SinterklaasjournaalHoe het Sinterklaas vergaat in aanloop naar zijn aankomst en tijdens zijn verblijf in Nederland, is elke avond om 18:00 uur te zien in het Sinterklaasjournaal bij NPO Zapp op NPO 3. Video: hoe ziet de Sinterklaasintocht er zaterdag uit op tv? Bekijk deze video » Comedy Central: Ligt Sinterklaas in ziekenhuis door besmetting coronavirus? Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Live verslag van de landelijke intocht van Sinterklaas in Nederland. Vanwege de coronamaatregelen komt Sinterklaas aan in het fictieve dorp Zwalk, waar geen publiek bij is.

Livestream
De uitzending van het Sinterklaasjournaal met de intocht is ook live te zien via Gids.tv.

Burgemeester
Dieuwertje Blok doet verslag van de aankomst van de Sint en pieten in deze bijzondere tijd. Ze worden ontvangen door 'burgemeester' Matthijs van Nieuwkerk.

Sinterklaasjournaal
Hoe het Sinterklaas vergaat in aanloop naar zijn aankomst en tijdens zijn verblijf in Nederland, is elke avond om 18:00 uur te zien in het Sinterklaasjournaal bij NPO Zapp op NPO 3.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV