Lang Leve de Liefde: gesprek Koen en Michelle valt stil (video)

Lang Leve de Liefde: gesprek Koen en Michelle valt stil (video)

Koen en Michelle zijn gezellig aan het gourmetten op het moment dat het gesprek stil valt. "Ik zit te bedenken waar we het over zouden kunnen hebben maar ik weet het gewoon even niet", laat die eerste weten.

'Genieten van moment'
Hij vervolgt: "Maar misschien moet je soms ook even genieten van het moment." Michelle heeft wel een idee over waar ze nog meer van kunnen genieten. Wat dat is zie je in het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: gesprek Koen en Michelle valt stil (video) Koen en Michelle zijn gezellig aan het gourmetten op het moment dat het gesprek stil valt. "Ik zit te bedenken waar we het over zouden kunnen hebben maar ik weet het gewoon even niet", laat die eerste weten. 'Genieten van moment'Hij vervolgt: "Maar misschien moet je soms ook even genieten van het moment." Michelle heeft wel een idee over waar ze nog meer van kunnen genieten. Wat dat is zie je in het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang leve de liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Jacintha en Robin kussen erop los (video) Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve de Liefde: gesprek Koen en Michelle valt stil (video)

Lang leve de liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde: gesprek Koen en Michelle valt stil (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier