Heftig: man slaat 34-jarige vrouw van fiets in Roosendaal (video)

Heftig: man slaat 34-jarige vrouw van fiets in Roosendaal (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 1 december. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 1 december terugkijken.

Heftig: man slaat 34-jarige vrouw van fiets in Roosendaal (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 1 december. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 1 december terugkijken. De politie Roosendaal is op zoek naar getuigen van een mishandeling waarbij een 34-jarige vrouw is betrokken. Bekijk de beelden in de video van Opsporing Verzocht. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Heftig: man slaat 34-jarige vrouw van fiets in Roosendaal (video)

De politie Roosendaal is op zoek naar getuigen van een mishandeling waarbij een 34-jarige vrouw is betrokken. Bekijk de beelden in de video van Opsporing Verzocht.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Heftig: man slaat 34-jarige vrouw van fiets in Roosendaal (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier