Bekijk aankomst Prinses Beatrix bij Dordrechts Museum: "Ik pas me maar aan"

Bekijk aankomst Prinses Beatrix bij Dordrechts Museum: "Ik pas me maar aan"

Prinses Beatrix bezocht dinsdag 8 december in het Dordrechts Museum de tentoonstelling Diepgeworteld. Bomen in de Nederlandse Schilderkunst’. Zelf is de prinses sinds 1992 beschermvrouwe van de Bomenstichting.

Groen pakje
Beatrix krijgt een warm welkom. Met haar mondkapje op loopt ze de tuin van het museum binnen. De aanwezigen vinden haar groene pakje erg toepasselijk bij het museum: "Ja ik pas me maar aan", zegt de prinses lachend. Ze is dol op het museum, ze zegt er al een paar keer te zijn geweest.

Relatie tussen mens en bomen
Het museum organiseert de tentoonstelling ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van de Bomenstichting. Het museum wil laten zien dat de relatie tussen mensen en bomen eeuwenoud is en tegelijkertijd actueel. Oude en moderne meesters als Meindert Hobbema, Vincent van Gogh, Charley Toorop en Armando gaan een dialoog aan met elkaar en met het publiek.

Bekijk aankomst <em>Prinses Beatrix</em> bij Dordrechts Museum: &quot;Ik pas me maar aan&quot; Prinses Beatrix bezocht dinsdag 8 december in het Dordrechts Museum de tentoonstelling Diepgeworteld. Bomen in de Nederlandse Schilderkunst’. Zelf is de prinses sinds 1992 beschermvrouwe van de Bomenstichting. Groen pakjeBeatrix krijgt een warm welkom. Met haar mondkapje op loopt ze de tuin van het museum binnen. De aanwezigen vinden haar groene pakje erg toepasselijk bij het museum: "Ja ik pas me maar aan", zegt de prinses lachend. Ze is dol op het museum, ze zegt er al een paar keer te zijn geweest. Relatie tussen mens en bomenHet museum organiseert de tentoonstelling ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van de Bomenstichting. Het museum wil laten zien dat de relatie tussen mensen en bomen eeuwenoud is en tegelijkertijd actueel. Oude en moderne meesters als Meindert Hobbema, Vincent van Gogh, Charley Toorop en Armando gaan een dialoog aan met elkaar en met het publiek. Bekijk het Blauw Bloed-fragment met Prinses Beatrix hierboven. De mooiste fragmenten van Blauw Bloed terugkijken? Dat kan bij Gids.tv. Bekijk ook Tijd voor MAX gemist? Jeroen Snel over het fotoboek van Beatrix Bekijk deze video » Koningin Máxima in gesprek met leraren over gestresste studenten vanwege corona Bekijk deze video »
Royals :
Bekijk aankomst Prinses Beatrix bij Dordrechts Museum: "Ik pas me maar aan"

Bekijk het Blauw Bloed-fragment met Prinses Beatrix hierboven. De mooiste fragmenten van Blauw Bloed terugkijken? Dat kan bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV