Michiel Vos bij Jinek: zo gaat het met Nancy Pelosi na de Capitool-bestorming (video)

Michiel Vos bij Jinek: zo gaat het met Nancy Pelosi na de Capitool-bestorming (video)

Michiel Vos vertelde donderdagavond over de angst die Capitool-stafleden en zijn schoonmoeder Nancy Pelosi ondervonden op het moment van de gewelddadige inval van Trump-aanhangers. Hoe is het nu met Pelosi, en met zijn kinderen, die op dat moment bij haar waren? "Ze zijn bekomen maar ze zijn natuurlijk heel snel weggehaald. Maar dit heeft wel een soort nabeving, dat we pas over een paar weken of maanden beseffen hoe erg en diep dit allemaal zit en zat."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 7 januari. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 7 januari terugkijken bij Gids.tv.

Michiel Vos bij <em>Jinek</em>: zo gaat het met Nancy Pelosi na de Capitool-bestorming (video) Michiel Vos vertelde donderdagavond over de angst die Capitool-stafleden en zijn schoonmoeder Nancy Pelosi ondervonden op het moment van de gewelddadige inval van Trump-aanhangers. Hoe is het nu met Pelosi, en met zijn kinderen, die op dat moment bij haar waren? "Ze zijn bekomen maar ze zijn natuurlijk heel snel weggehaald. Maar dit heeft wel een soort nabeving, dat we pas over een paar weken of maanden beseffen hoe erg en diep dit allemaal zit en zat." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 7 januari. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 7 januari terugkijken bij Gids.tv. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Michiel Vos bij Jinek: zo gaat het met Nancy Pelosi na de Capitool-bestorming (video)

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV