Dit Was Het Nieuws: Jan Jaap van der Wal over de avondklok (video)

Dit Was Het Nieuws: Jan Jaap van der Wal over de avondklok (video)

In Dit Was Het Nieuws waren deze week Noortje Veldhuizen en Nellie Benner te gast. Jan Jaap van der Wal praat over het demissionair kabinet en de avondklok. Peter Pannekoek geeft daarnaast zijn mening over de toeslagenaffaire.

Bekijk hieronder het fragment uit Dit Was Het Nieuws.

<em>Dit Was Het Nieuws</em>: Jan Jaap van der Wal over de <em>avondklok</em> (video) In Dit Was Het Nieuws waren deze week Noortje Veldhuizen en Nellie Benner te gast. Jan Jaap van der Wal praat over het demissionair kabinet en de avondklok. Peter Pannekoek geeft daarnaast zijn mening over de toeslagenaffaire. Bekijk hieronder het fragment uit Dit Was Het Nieuws. Bekijk ook Dit Was Het Nieuws: Bram Krikke & Sinan Can bespreken belangrijkste nieuws Bekijk deze video » Dit Was Het Nieuws: Sinan Can en Jan Jaap van der Wal lachen om Ivo Niehe Bekijk deze video » Dit Was Het Nieuws viert drie mijlpalen in één: "25-jarig bestaan, seizoen 40 en 250ste aflevering" Bekijk deze video »
TV :
Dit Was Het Nieuws: Jan Jaap van der Wal over de avondklok (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dit Was Het Nieuws: Jan Jaap van der Wal over de avondklok (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV