Talkshow M gemist? Hans Nijenhuis: "We hebben geen Capitool-situatie"

Talkshow M gemist? Hans Nijenhuis: "We hebben geen Capitool-situatie"

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van maandag 25 januari. Je kan ook de hele uitzending van 25 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Talkshow <em>M</em> gemist? Hans Nijenhuis: &quot;We hebben geen Capitool-situatie&quot; Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van maandag 25 januari. Je kan ook de hele uitzending van 25 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Hans Nijenhuis, hoofdredacteur van het Algemeen Dagblad, spreekt over de avondklokrellen van het afgelopen weekend. Toch meent hij dat we nog niet het level van Amerika en het Capitool hebben bereikt. Volgens Nijenhuis zijn er namelijk ontzettend veel Nederlanders die het ook niet eens zijn met de coronamaatregelen, maar zich totaal niet associëren met deze relschoppers. Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? Hans Nijenhuis: "We hebben geen Capitool-situatie"

Hans Nijenhuis, hoofdredacteur van het Algemeen Dagblad, spreekt over de avondklokrellen van het afgelopen weekend. Toch meent hij dat we nog niet het level van Amerika en het Capitool hebben bereikt. Volgens Nijenhuis zijn er namelijk ontzettend veel Nederlanders die het ook niet eens zijn met de coronamaatregelen, maar zich totaal niet associëren met deze relschoppers.

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Hans Nijenhuis: "We hebben geen Capitool-situatie" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier