Shownieuws: Amanda Balk emotioneel tijdens interview over huisoverval

Shownieuws: Amanda Balk emotioneel tijdens interview over huisoverval

Realityster Amanda Balk kreeg onlangs de schrik van haar leven, toen ze in haar eigen huis werd overvallen door een pakketbezorger. Deze week vertelt ze wat er precies gebeurde, waarbij ze begrijpelijkerwijs emotioneel raakt als ze het over haar dochter Vegas heeft, die ook aanwezig was: "Ze hebben mijn kind schade geleverd." Dat vindt ze veel erger dan de buit die de overvallers hebben meegenomen. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Shownieuws: <em>Amanda Balk</em> emotioneel tijdens interview over huisoverval Realityster Amanda Balk kreeg onlangs de schrik van haar leven, toen ze in haar eigen huis werd overvallen door een pakketbezorger. Deze week vertelt ze wat er precies gebeurde, waarbij ze begrijpelijkerwijs emotioneel raakt als ze het over haar dochter Vegas heeft, die ook aanwezig was: "Ze hebben mijn kind schade geleverd." Dat vindt ze veel erger dan de buit die de overvallers hebben meegenomen. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Video: Amanda Balk kreeg pistool op zich gericht tijdens brute overval Bekijk deze video »
TV :
Shownieuws: Amanda Balk emotioneel tijdens interview over huisoverval


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: Amanda Balk emotioneel tijdens interview over huisoverval of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier