De Rijdende Rechter aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Rijdende Rechter aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Rijdende Rechter aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending De Rijdende Rechter gemist? Overlast door bijennest bij de buren Bekijk deze video » De Rijdende Rechter is terug met een nieuw seizoen waarin mr. John Reid conflicten tussen buren oplost. De afleveringen zijn elke dinsdag rond 22:00 uur op NPO 1. BijenoverlastDeze week behandelt mr. Reid de bijenoverlast van de familie De Haas. De beesten zoemen erop los in hun tuin en in het steegje achter hun huis. Heel volkAl een aantal jaar huist er elk jaar een bijenvolk in de schoorsteen van hun overburen, de familie De Groot. Als het lekker weer wordt, vliegt er regelmatig een heel volk de schoorsteen uit, zo de tuin van de buren in. SchoorsteenZij vinden dat de familie De Groot ervoor moeten zorgen dat de bijen verdwijnen. Desnoods door de schoorsteen af te breken. De familie De Groot is het daar niet mee eens. Zij genieten van de bijen en vinden dat het beschermde dieren zijn die niet zomaar verdelgd mogen worden. GeschilZe hebben al genoeg ondernomen, vinden ze. En ze breken zéker hun schoorsteen niet af. De Rijdende Rechter reist af naar Hillegom om het geschil over de bijen te beslechten De Rijdende Rechter gemist? Grote ruzie om een papegaai Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De Rijdende Rechter is terug met een nieuw seizoen waarin mr. John Reid conflicten tussen buren oplost. De afleveringen zijn elke dinsdag rond 22:00 uur op NPO 1.

Bijenoverlast
Deze week behandelt mr. Reid de bijenoverlast van de familie De Haas. De beesten zoemen erop los in hun tuin en in het steegje achter hun huis.

Heel volk
Al een aantal jaar huist er elk jaar een bijenvolk in de schoorsteen van hun overburen, de familie De Groot. Als het lekker weer wordt, vliegt er regelmatig een heel volk de schoorsteen uit, zo de tuin van de buren in.

Schoorsteen
Zij vinden dat de familie De Groot ervoor moeten zorgen dat de bijen verdwijnen. Desnoods door de schoorsteen af te breken. De familie De Groot is het daar niet mee eens. Zij genieten van de bijen en vinden dat het beschermde dieren zijn die niet zomaar verdelgd mogen worden.

Geschil
Ze hebben al genoeg ondernomen, vinden ze. En ze breken zéker hun schoorsteen niet af. De Rijdende Rechter reist af naar Hillegom om het geschil over de bijen te beslechten

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Rijdende Rechter

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Rijdende Rechter aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier