Anna van der Breggen deelt thuisworkout routine: ''Ik gebruik een wc rol''

Anna van der Breggen deelt thuisworkout routine: ''Ik gebruik een wc rol''

Wielrenster Anna van der Breggen is haar laatste jaar als profwielrenster goed begonnen. De 30-jarige wereldkampioene van SD Worx soleerde in de Omloop het Nieuwsblad naar de winst.

Verrassende tips
De voorbereiding van de topsportster? Dat is natuurlijk veel fietsen, maar ook thuis trainen. In deze video geeft ze wat handige én verrassende tips. Zo gebruikt ze een wc rol als extra hulpmiddel tijdens haar workout.

Bekijk hieronder de video waarin Anna van der Breggen haar workout tips deelt.

<em>Anna van der Breggen</em> deelt thuisworkout routine: ''Ik gebruik een wc rol'' Wielrenster Anna van der Breggen is haar laatste jaar als profwielrenster goed begonnen. De 30-jarige wereldkampioene van SD Worx soleerde in de Omloop het Nieuwsblad naar de winst. Verrassende tipsDe voorbereiding van de topsportster? Dat is natuurlijk veel fietsen, maar ook thuis trainen. In deze video geeft ze wat handige én verrassende tips. Zo gebruikt ze een wc rol als extra hulpmiddel tijdens haar workout. Bekijk hieronder de video waarin Anna van der Breggen haar workout tips deelt. Bekijk ook Video: Anna van der Breggen wint Waalse Pijl Bekijk deze video » Samenvatting Waalse Pijl voor vrouwen met winst Anna van der Breggen Bekijk deze video » Zien: deze sportmomenten komen in aanmerking voor "Overwinning van het jaar" Bekijk deze video »
Wielrennen :
Anna van der Breggen deelt thuisworkout routine: ''Ik gebruik een wc rol''


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Anna van der Breggen deelt thuisworkout routine: ''Ik gebruik een wc rol'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier