Melissa Vermeulen in De Vooravond over Jonathan die duizenden kinderen wereldwijd verwekt

Melissa Vermeulen in De Vooravond over Jonathan die duizenden kinderen wereldwijd verwekt

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 29 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 29 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Melissa Vermeulen in <em>De Vooravond</em> over <em>Jonathan</em> die duizenden kinderen wereldwijd verwekt Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 29 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 29 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Melissa Vermeulen kreeg een kindje met behulp van zaaddonor Jonathan. Ze ontdekte op een bankje in Madurodam dat Jonathan wel meer dan tien gezinnen geholpen had aan een kind. Melissa kreeg het volgende van een andere moeder te horen: "Jonathan heeft al 102 geregistreerde kinderen in Nederland." Daarnaast doneert Jonathan niet alleen in Nederland: "Hij heeft waarschijnlijk duizenden andere kinderen over de hele wereld." Dat heeft haar toch wel aan het denken gezet: "De grond zakte onder m'n voeten vandaan." Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Melissa Vermeulen in De Vooravond over Jonathan die duizenden kinderen wereldwijd verwekt

Melissa Vermeulen kreeg een kindje met behulp van zaaddonor Jonathan. Ze ontdekte op een bankje in Madurodam dat Jonathan wel meer dan tien gezinnen geholpen had aan een kind. Melissa kreeg het volgende van een andere moeder te horen: "Jonathan heeft al 102 geregistreerde kinderen in Nederland." Daarnaast doneert Jonathan niet alleen in Nederland: "Hij heeft waarschijnlijk duizenden andere kinderen over de hele wereld." Dat heeft haar toch wel aan het denken gezet: "De grond zakte onder m'n voeten vandaan."

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV