Video: Peaky Blinders-actrice Helen McCrory overleden aan gevolgen van kanker

Video: Peaky Blinders-actrice Helen McCrory overleden aan gevolgen van kanker

De Engelse actrice Helen McCrory is vandaag (16 april) op 52-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Ze is onder andere bekend van haar rollen in Peaky Blinders en Harry Potter. Haar man, Damian Lewis, maakt haar overlijden op Twitter bekend.

Peaky Blinders
De actrice is overleden in aanwezigheid van haar vrienden en familie, schrijft haar man in zijn bericht. Ze heeft de strijd tegen de ziekte kanker helaas niet gewonnen. Helen brak door met haar rol in de film The Queen, maar de meeste kunnen haar kennen van haar rol als Polly in Peaky Blinders of als Narcissa Malfoy in Harry Potter.

Bekijk hieronder een interview met Helen McCrory zes weken voor haar overlijden.

Video: Peaky Blinders-actrice <em>Helen McCrory</em> overleden aan gevolgen van kanker De Engelse actrice Helen McCrory is vandaag (16 april) op 52-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Ze is onder andere bekend van haar rollen in Peaky Blinders en Harry Potter. Haar man, Damian Lewis, maakt haar overlijden op Twitter bekend. Peaky BlindersDe actrice is overleden in aanwezigheid van haar vrienden en familie, schrijft haar man in zijn bericht. Ze heeft de strijd tegen de ziekte kanker helaas niet gewonnen. Helen brak door met haar rol in de film The Queen, maar de meeste kunnen haar kennen van haar rol als Polly in Peaky Blinders of als Narcissa Malfoy in Harry Potter. Bekijk hieronder een interview met Helen McCrory zes weken voor haar overlijden. Bekijk ook Gaite Jansen zag op eerste draaidag Peaky Blinders de piemels van haar collega's Bekijk deze video » BBC: Zo leefde de echte Peaky Blinders-bende in Birmingham (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Peaky Blinders-actrice Helen McCrory overleden aan gevolgen van kanker


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Peaky Blinders-actrice Helen McCrory overleden aan gevolgen van kanker of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier