Ewout Aan De Grens: zwaar bewapende BSB’ers begeleiden ‘moordmakelaar’

Ewout Aan De Grens: zwaar bewapende BSB’ers begeleiden ‘moordmakelaar’

Vanavond kun je kijken naar de eerste aflevering van Ewout Aan De Grens. En in de eerste beelden is te zien dat het er bij de koninklijke marechaussee heftig aan toe kan gaan met zware wapens, zo ontdekt Ewout Genemans.

Lees verder onder de video.

<em>Ewout Aan De Grens</em>: zwaar bewapende BSB’ers begeleiden ‘moordmakelaar’ Vanavond kun je kijken naar de eerste aflevering van Ewout Aan De Grens. En in de eerste beelden is te zien dat het er bij de koninklijke marechaussee heftig aan toe kan gaan met zware wapens, zo ontdekt Ewout Genemans. Lees verder onder de video. Moordmakelaar wordt zwaar bedreigdDe Brigade Speciale Beveiligingsopdrachten krijgt namelijk de opdracht om een ‘moordmakelaar’ te beschermen, als deze per helikopter naar een rechtbank op Curaçao wordt vervoerd. Deze man wordt zwaar bedreigd. De autoriteiten nemen geen enkel risico en nemen zware wapens mee. Bekijk in de video hierboven het fragment van Ewout Aan De Grens. Ewout Aan De Grens is vanaf maandag 26 april om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Ewout Aan De Grens terugkijken bij Gids.tv. Ewout Genemans over nieuw seizoen Verslaafd!: "Mensen zien geen andere oplossing meer" Bekijk deze video » Ewout Aan De Grens start 26 april: bekijk de eerste spannende beelden Bekijk deze video »

Moordmakelaar wordt zwaar bedreigd
De Brigade Speciale Beveiligingsopdrachten krijgt namelijk de opdracht om een ‘moordmakelaar’ te beschermen, als deze per helikopter naar een rechtbank op Curaçao wordt vervoerd. Deze man wordt zwaar bedreigd. De autoriteiten nemen geen enkel risico en nemen zware wapens mee.

Bekijk in de video hierboven het fragment van Ewout Aan De Grens.

Ewout Aan De Grens is vanaf maandag 26 april om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Ewout Aan De Grens terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ewout Aan De Grens: zwaar bewapende BSB’ers begeleiden ‘moordmakelaar’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier