Quinty Trustfull kwaad op Vondelpark-jeugd op Koningsdag: "Ruim je zooi op!"

Quinty Trustfull kwaad op Vondelpark-jeugd op Koningsdag: "Ruim je zooi op!"

Quinty Trustfull vertelt over de puinhoop in het Vondelpark tijdens en vooral na Koningsdag. Ze laat foto's zien van de vijvers in het Amsterdamse park.

Boze Quinty
Quinty is erg boos om het feit dat de vijvers de dag na Koningsdag stampvol met plastic zakken waren: "Niemand heeft z'n zooi opgeruimd. Overal. Heel Amsterdam was een grote bende. Ruim je zooi op!", zegt Quinty woensdag bij Koffietijd. Bekijk het Koffietijd-fragment hieronder.

<em>Quinty Trustfull</em> kwaad op Vondelpark-jeugd op <em>Koningsdag</em>: &quot;Ruim je zooi op!&quot; Quinty Trustfull vertelt over de puinhoop in het Vondelpark tijdens en vooral na Koningsdag. Ze laat foto's zien van de vijvers in het Amsterdamse park. Boze QuintyQuinty is erg boos om het feit dat de vijvers de dag na Koningsdag stampvol met plastic zakken waren: "Niemand heeft z'n zooi opgeruimd. Overal. Heel Amsterdam was een grote bende. Ruim je zooi op!", zegt Quinty woensdag bij Koffietijd. Bekijk het Koffietijd-fragment hieronder. Bekijk ook Video: Samantha Steenwijk met de dood bedreigd om actie in De Verraders Bekijk deze video » Koffietijd gemist? Bekijk optreden Samantha Steenwijk - In onze wereld Bekijk deze video »
TV :
Quinty Trustfull kwaad op Vondelpark-jeugd op Koningsdag: "Ruim je zooi op!"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Quinty Trustfull kwaad op Vondelpark-jeugd op Koningsdag: "Ruim je zooi op!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier