Beau gemist? Gregory Sedoc over Sportlab Sedoc

Beau gemist? Gregory Sedoc over Sportlab Sedoc

Oud-atleet en tv-maker Gregory Sedoc duikt voor een nieuw seizoen van Sportlab Sedoc wederom in de wereld van sport en innovaties. Samen met wielrenster Annemiek van Vleuten sprak hij er maandagavond over bij Beau.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 3 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 3 mei terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau gemist?</em> Gregory Sedoc over Sportlab Sedoc Oud-atleet en tv-maker Gregory Sedoc duikt voor een nieuw seizoen van Sportlab Sedoc wederom in de wereld van sport en innovaties. Samen met wielrenster Annemiek van Vleuten sprak hij er maandagavond over bij Beau. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 3 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 3 mei terugkijken bij Gids.tv. Sportlab Sedoc is vanaf 14 mei iedere vrijdagavond om 22.15 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je alle afleveringen van Sportlab Sedoc terugkijken via Gids.tv.
TV :
Beau gemist? Gregory Sedoc over Sportlab Sedoc

Sportlab Sedoc is vanaf 14 mei iedere vrijdagavond om 22.15 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je alle afleveringen van Sportlab Sedoc terugkijken via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Gregory Sedoc over Sportlab Sedoc of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier