Kijk LIVE naar Dodenherdenking 2021 op de Dam (dinsdag 4 mei)

Kijk LIVE naar Dodenherdenking 2021 op de Dam (dinsdag 4 mei)

Kijk hierboven op dinsdag 4 mei vanaf 18.45 uur naar het verslag van de Dodenherdenking 2021.

Het is dinsdag 4 mei en dus staat vanavond de Dodenherdenking weer op het programma, het jaarlijkse moment waarop we stilstaan bij alle slachtoffers van oorlogsgeweld. Vanwege het coronavirus zal de herdenking op de Dam opnieuw plaatsvinden met een kleine groep genodigden. Publiek is niet welkom.

André van Duin
Het programma begint in de Nieuwe Kerk, waar schrijfster Roxane van Iperen de traditionele 4 mei-lezing zal houden. Ook wordt er een lied gezongen. Buiten, bij het Nationaal Monument op de Dam, zullen koning Willem-Alexander en koningin Máxima een krans leggen. André van Duin zal een toespraak houden. Hij groeide als jongetje op tussen de puinhopen van de Tweede Wereldoorlog. Ook werd zijn vader tewerkgesteld in Duitsland.

Kijk hierboven vanaf 18.45 uur LIVE naar de Dodenherdenking 2021 in de Nieuwe Kerk en op de Dam. Hieronder kun je de herdenking van vorig jaar terugkijken.

Kijk LIVE naar <em>Dodenherdenking 2021</em> op de Dam (dinsdag 4 mei) Kijk hierboven op dinsdag 4 mei vanaf 18.45 uur naar het verslag van de Dodenherdenking 2021. Het is dinsdag 4 mei en dus staat vanavond de Dodenherdenking weer op het programma, het jaarlijkse moment waarop we stilstaan bij alle slachtoffers van oorlogsgeweld. Vanwege het coronavirus zal de herdenking op de Dam opnieuw plaatsvinden met een kleine groep genodigden. Publiek is niet welkom. André van DuinHet programma begint in de Nieuwe Kerk, waar schrijfster Roxane van Iperen de traditionele 4 mei-lezing zal houden. Ook wordt er een lied gezongen. Buiten, bij het Nationaal Monument op de Dam, zullen koning Willem-Alexander en koningin Máxima een krans leggen. André van Duin zal een toespraak houden. Hij groeide als jongetje op tussen de puinhopen van de Tweede Wereldoorlog. Ook werd zijn vader tewerkgesteld in Duitsland. Kijk hierboven vanaf 18.45 uur LIVE naar de Dodenherdenking 2021 in de Nieuwe Kerk en op de Dam. Hieronder kun je de herdenking van vorig jaar terugkijken. Bekijk ook Op1 gemist? Arnon Grunberg en Joost Eerdmans in debat over antisemitische reacties na 4 mei Bekijk deze video » Jinek gemist? André van Duin vindt toespraak Dodenherdenking ‘nogal wat’ Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar Dodenherdenking 2021 op de Dam (dinsdag 4 mei)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar Dodenherdenking 2021 op de Dam (dinsdag 4 mei) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier