Lego Masters Kidsspecial gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Lego Masters Kidsspecial gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Lego Masters Kidsspecial gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Video: Bekijk de eerste beelden van de Lego Masters Kidsspecial Bekijk deze video » Video: Dit zijn de kandidaten voor de Lego Masters Kidsspecial Bekijk deze video » Zien: Dit zijn de winnaars van de LEGO Masters Kidsspecial (video) Bekijk deze video » Na het reguliere seizoen van LEGO Masters is vanavond een speciale kinderversie te zien, ook gepresenteerd door Ruben Nicolai. Duo'sZes duo's van kinderen tussen de 7 en 12 jaar nemen het tegen elkaar op en bouwen bijzondere en mooie bouwwerken. VerledenIn de special gaan de duo's eerst terug naar het verleden en daarna naar de toekomst. De kleine laten hun creatieve en de technische kant zien. JuryBRICKMASTER Jonathan Bennink is weer van de partij om de bijzondere creaties van deze briljante jonge bouwers te beoordelen. ZIEN: Dit zijn de winnaars van LEGO Masters 2021 (video) Bekijk deze video » Video: Ruben Nicolai verklapt komst van derde seizoen Lego Masters Bekijk deze video »
Uitzending :
Lego Masters Kidsspecial gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Na het reguliere seizoen van LEGO Masters is vanavond een speciale kinderversie te zien, ook gepresenteerd door Ruben Nicolai.

Duo's
Zes duo's van kinderen tussen de 7 en 12 jaar nemen het tegen elkaar op en bouwen bijzondere en mooie bouwwerken.

Verleden
In de special gaan de duo's eerst terug naar het verleden en daarna naar de toekomst. De kleine laten hun creatieve en de technische kant zien.

Jury
BRICKMASTER Jonathan Bennink is weer van de partij om de bijzondere creaties van deze briljante jonge bouwers te beoordelen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van LEGO Masters

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lego Masters Kidsspecial gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier