De Oranjezomer gemist? René lacht zich om Frank de Boer-imitatie: "Heel erg goed"

De Oranjezomer gemist? René lacht zich om Frank de Boer-imitatie: "Heel erg goed"

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van zondag 13 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

René van der Gijp lacht zich kapot over de imitatie van bondscoach Frank de Boer, verzorgd door Edwin Evers: "Dit is heel erg goed, hè? Ik kan hier heel vaak naar luisteren!"

De Oranjezomer gemist? <em>René</em> lacht zich om Frank de Boer-imitatie: &quot;Heel erg goed&quot; Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van zondag 13 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp lacht zich kapot over de imitatie van bondscoach Frank de Boer, verzorgd door Edwin Evers: "Dit is heel erg goed, hè? Ik kan hier heel vaak naar luisteren!" Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? René lacht zich om Frank de Boer-imitatie: "Heel erg goed" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV