De Oranjezomer: Krijgt Louis van Gaal rolletje in De Luizenmoeder?

De Oranjezomer: Krijgt Louis van Gaal rolletje in De Luizenmoeder?

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van zondag 20 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em>: Krijgt <em>Louis van Gaal</em> rolletje in <em>De Luizenmoeder</em>? Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van zondag 20 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. De mannen kunnen het niet laten om oud-bondscoach Louis van Gaal weer even ter sprake te brengen. Derksen ziet een rol voor hem weggelegd in de hitserie De Luizenmoeder: "Zij acteren het goed, maar hij is gewoon echt zo." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De mannen kunnen het niet laten om oud-bondscoach Louis van Gaal weer even ter sprake te brengen. Derksen ziet een rol voor hem weggelegd in de hitserie De Luizenmoeder: "Zij acteren het goed, maar hij is gewoon echt zo."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer: Krijgt Louis van Gaal rolletje in De Luizenmoeder? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier