Vrouw van Jan Dulles over zwangerschap na nachtmerrie: "Het is dubbel" (video)

Vrouw van Jan Dulles over zwangerschap na nachtmerrie: "Het is dubbel" (video)

Jan Dulles z'n 3 maanden oude dochtertje stierf in zijn armen. Hij laat weten haar lach nooit te vergeten. De moeder van het dochtertje Caroline leeft samen met haar man Jan in een nachtmerrie. Maar nu is ze opnieuw zwanger en Shownieuws spreekt haar.

Lees verder onder de video.

Vrouw van <em>Jan Dulles</em> over zwangerschap na nachtmerrie: &quot;Het is dubbel&quot; (video) Jan Dulles z'n 3 maanden oude dochtertje stierf in zijn armen. Hij laat weten haar lach nooit te vergeten. De moeder van het dochtertje Caroline leeft samen met haar man Jan in een nachtmerrie. Maar nu is ze opnieuw zwanger en Shownieuws spreekt haar. Lees verder onder de video. Verdriet nog dichtbij"Het is heel dubbel, maar we zijn er blij mee. Het verdriet is nog heel dichtbij, maar iedereen reageert positief en ik krijg cadeautjes en kaartjes van iedereen." Ze laat weten dat het de pijn verzacht. Haar zoontje heeft nog niet echt door dat er een nieuw broertje of zusje opkomst is. Bekijk het interview met Caroline hierboven. Bekijk ook Jan Dulles over 'dubbel gevoel' nu vriendin weer zwanger is (video) Bekijk deze video » Video: Jan Dulles over verwachting kindje: "Mag ik dan blij zijn? Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrouw van Jan Dulles over zwangerschap na nachtmerrie: "Het is dubbel" (video)

Verdriet nog dichtbij
"Het is heel dubbel, maar we zijn er blij mee. Het verdriet is nog heel dichtbij, maar iedereen reageert positief en ik krijg cadeautjes en kaartjes van iedereen." Ze laat weten dat het de pijn verzacht. Haar zoontje heeft nog niet echt door dat er een nieuw broertje of zusje opkomst is. Bekijk het interview met Caroline hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrouw van Jan Dulles over zwangerschap na nachtmerrie: "Het is dubbel" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier