Zomergasten gemist? Van Iperen over het consumentenkapitalisme

Zomergasten gemist? Van Iperen over het consumentenkapitalisme

Hieronder zie je een fragment uit Zomergasten van zondag 25 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Zomergasten terugkijken op Gids.tv.

<em>Zomergasten</em> gemist? Van Iperen over het consumentenkapitalisme Hieronder zie je een fragment uit Zomergasten van zondag 25 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Zomergasten terugkijken op Gids.tv. Het is lastig om het consumentenkapitalisme van binnenuit te veranderen, stelt Roxane van Iperen in Zomergasten: "Het kan bijna niet anders dan dat een willekeurig mens daar uitkomt waar de meest ongezonde keuzes gemaakt worden." Bekijk het fragment van Zomergasten hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zomergasten gemist? Van Iperen over het consumentenkapitalisme

Het is lastig om het consumentenkapitalisme van binnenuit te veranderen, stelt Roxane van Iperen in Zomergasten: "Het kan bijna niet anders dan dat een willekeurig mens daar uitkomt waar de meest ongezonde keuzes gemaakt worden."

Bekijk het fragment van Zomergasten hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zomergasten gemist? Van Iperen over het consumentenkapitalisme of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier