Hart van Nederland: weiland loopt onder water door doorgebroken dijk Reeuwijk

Hart van Nederland: weiland loopt onder water door doorgebroken dijk Reeuwijk

In Reeuwijk is een dijk doorgebroken waardoor een weiland onder water liep. Door snel optreden van bewoners, die een dam van klei maakten om het water te stoppen, is verdere schade voorkomen. De oorzaak van de dijkbreuk is niet duidelijk, het heeft in ieder geval niet te maken met de incidenten in Limburg.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

<em>Hart van Nederland</em>: weiland loopt onder water door doorgebroken dijk <em>Reeuwijk</em> In Reeuwijk is een dijk doorgebroken waardoor een weiland onder water liep. Door snel optreden van bewoners, die een dam van klei maakten om het water te stoppen, is verdere schade voorkomen. De oorzaak van de dijkbreuk is niet duidelijk, het heeft in ieder geval niet te maken met de incidenten in Limburg. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Wateroverlast in het Friese Sumar: "Dat hadden we niet zien aankomen" (video) Bekijk deze video » Friese straten onder water door noodweer: "Enorme wolkbreuk" (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Bizarre beelden: start triatlon verpest door boot (Olympische Spelen) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: weiland loopt onder water door doorgebroken dijk Reeuwijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier