Jan Boskamp maakt Thomas van Groningen belachelijk: "Die gozer is veel te dik!"

Jan Boskamp maakt Thomas van Groningen belachelijk: "Die gozer is veel te dik!"

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van maandag 2 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jan Boskamp</em> maakt Thomas van Groningen belachelijk: &quot;Die gozer is veel te dik!&quot; Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van maandag 2 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. De afgelopen weken heeft zich een aardige vete ontwikkeld tussen Jan Boskamp en Thomas van Groningen. Boskamp lijkt blij dat hij niet meer de enige in de studio is met een beetje overgewicht, want hij pakt elke kans aan om Van Groningen eens belachelijk te maken - zo ook maandag. "Is toch geen gezicht man, die gozer? Veel te dik!" Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De afgelopen weken heeft zich een aardige vete ontwikkeld tussen Jan Boskamp en Thomas van Groningen. Boskamp lijkt blij dat hij niet meer de enige in de studio is met een beetje overgewicht, want hij pakt elke kans aan om Van Groningen eens belachelijk te maken - zo ook maandag. "Is toch geen gezicht man, die gozer? Veel te dik!"

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jan Boskamp maakt Thomas van Groningen belachelijk: "Die gozer is veel te dik!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier