Netflix trekt registers los met scifi-komedie Don't Look Up inclusief waanzinnige topcast

Netflix trekt registers los met scifi-komedie Don't Look Up inclusief waanzinnige topcast

Netflix heeft vandaag de eerste trailer vrijgegeven van de film Don't Look Up. Deze productie is geschreven en geregisseerd door Adam McKay (bekend van de Oscarwinnaar 'Vice'). Supersterren Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence spelen hoofdrollen, maar ook grote namen als Cate Blanchett, Meryl Streep, Jonah Hill, Timothée Chalamet en Ariane Grande komen voorbij. Bekijk hieronder de trailer van de zwarte scifi-komedie Don't Look Up.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Netflix trekt registers los met scifi-komedie <em>Don't Look Up</em> inclusief waanzinnige topcast Netflix heeft vandaag de eerste trailer vrijgegeven van de film Don't Look Up. Deze productie is geschreven en geregisseerd door Adam McKay (bekend van de Oscarwinnaar 'Vice'). Supersterren Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence spelen hoofdrollen, maar ook grote namen als Cate Blanchett, Meryl Streep, Jonah Hill, Timothée Chalamet en Ariane Grande komen voorbij. Bekijk hieronder de trailer van de zwarte scifi-komedie Don't Look Up. Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies. "The stars get struck"Het verhaal gaat over twee astronomen. Zij ontdekken dat een zeer gevaarlijke asteroïde de aarde nadert en zal vernietigen. Ze beginnen vervolgens aan een tour langs de media om de mensheid te waarschuwen. Er is echter een klein probleem: ze staan onderaan de ladder binnen hun werksoort, en geen mens wil luisteren. Vanaf 24 december 2021 is deze film Don't Look Up te zien op Netflix. Bekijk de teaser van The Guilty, binnenkort te zien op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Into The Night seizoen 2, vanaf 8 september op Netflix Bekijk deze video » ZIEN: trailer peperdure Netflix-Original Red Notice met Dwayne Johnson en Gal Gadot Bekijk deze video »
Trailer :
Netflix trekt registers los met scifi-komedie Don't Look Up inclusief waanzinnige topcast

"The stars get struck"
Het verhaal gaat over twee astronomen. Zij ontdekken dat een zeer gevaarlijke asteroïde de aarde nadert en zal vernietigen. Ze beginnen vervolgens aan een tour langs de media om de mensheid te waarschuwen. Er is echter een klein probleem: ze staan onderaan de ladder binnen hun werksoort, en geen mens wil luisteren.

Vanaf 24 december 2021 is deze film Don't Look Up te zien op Netflix.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV