Tim Douwsma in RTL Boulevard over corona-standpunt: "Heb niet meteen een oordeel over mij"

Tim Douwsma in RTL Boulevard over corona-standpunt: "Heb niet meteen een oordeel over mij"

Tim Douwsma lag de afgelopen week weer flink onder vuur. En dat is niet voor het eerst. Hij deed zijn verhaal in RTL Boulevard. Hij zegt zich te storen aan mensen die hem een 'wappie' noemen.

Lees verder onder de video

Tim Douwsma in <em>RTL Boulevard</em> over <em>corona-standpunt</em>: &quot;Heb niet meteen een oordeel over mij&quot; Tim Douwsma lag de afgelopen week weer flink onder vuur. En dat is niet voor het eerst. Hij deed zijn verhaal in RTL Boulevard. Hij zegt zich te storen aan mensen die hem een 'wappie' noemen. Lees verder onder de video VaccinerenDouwsma heeft zich al meermaals uitgesproken tegen het coronabeleid. De zanger wil zich niet laten vaccineren of testen, wat ook gelijk betekent dat hij niet meer optreedt of op tv komt: "Ja dat vind ik wel pittig, dat we hier al zijn." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Show :
Tim Douwsma in RTL Boulevard over corona-standpunt: "Heb niet meteen een oordeel over mij"

Vaccineren
Douwsma heeft zich al meermaals uitgesproken tegen het coronabeleid. De zanger wil zich niet laten vaccineren of testen, wat ook gelijk betekent dat hij niet meer optreedt of op tv komt: "Ja dat vind ik wel pittig, dat we hier al zijn."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tim Douwsma in RTL Boulevard over corona-standpunt: "Heb niet meteen een oordeel over mij" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV