Zaterdag in Het Jachtseizoen: Dave en Donny Roelvink worden geholpen door Wolter Kroes

Zaterdag in Het Jachtseizoen: Dave en Donny Roelvink worden geholpen door Wolter Kroes

De mannen van StukTV zetten zaterdag de achtervolg in op de gebroeders Roelvink. Het belooft een spannende strijd te worden, vooral wanneer Dave en Donnie Roelvink laconiek beginnen te worden. Gelukkig staat Wolter Kroes klaar om de beide heren een handje te helpen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zaterdag in <em>Het Jachtseizoen</em>: <em>Dave</em> en <em>Donny Roelvink</em> worden geholpen door Wolter Kroes De mannen van StukTV zetten zaterdag de achtervolg in op de gebroeders Roelvink. Het belooft een spannende strijd te worden, vooral wanneer Dave en Donnie Roelvink laconiek beginnen te worden. Gelukkig staat Wolter Kroes klaar om de beide heren een handje te helpen. Tekst gaat verder onder de video. Ernstig gewonde figurant in stabiele toestandVorige week bereikte ons het nieuws dat er tijdens de opnames van Het Jachtseizoen een Bekijk ook Zien: ernstig ongeluk gebeurd tijdens opnames Jachtseizoen Bekijk deze video » ernstig ongeluk had plaatsgevonden. Het zou gaan om een figurant die tijdens de opnames van een loopbrug zou zijn gevallen. De familie van het slachtoffer heeft laten weten dat de figurant momenteel weer stabiel is. Bekijk de video hierboven. Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Het Jachtseizoen gemist? Bijzondere actie zet mannen StukTV op verkeerde been Bekijk deze video » Video: Geniale grap van Bram Krikke en Herman den Blijker in Het Jachtseizoen Bekijk deze video » Het Jachtseizoen gemist? Fantastische move van Najib en Wendy (video) Bekijk deze video »
TV :
Zaterdag in Het Jachtseizoen: Dave en Donny Roelvink worden geholpen door Wolter Kroes

Ernstig gewonde figurant in stabiele toestand
Vorige week bereikte ons het nieuws dat er tijdens de opnames van Het Jachtseizoen een

ernstig ongeluk had plaatsgevonden. Het zou gaan om een figurant die tijdens de opnames van een loopbrug zou zijn gevallen. De familie van het slachtoffer heeft laten weten dat de figurant momenteel weer stabiel is.

Bekijk de video hierboven. Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag in Het Jachtseizoen: Dave en Donny Roelvink worden geholpen door Wolter Kroes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV