Video: Yvonne Coldeweijer sloopt vlog Anna Nooshin

Video: Yvonne Coldeweijer sloopt vlog Anna Nooshin

Yvonne Coldeweijer heeft er het heimelijke genoegen in om Anna Nooshin, die de afgelopen jaren nogal in de vergetelheid geraakt is, flink af te kraken. Nooshin is weer aan het vloggen geslagen en dat vraagt natuurlijk om een reactie van Yvonne, die Nooshin niet meer relevant vindt. En, zo zegt ze: "Niemand kijkt naar de vlogs."

Weinig views voor Nooshin
Wat dat laatste betreft heeft ze overigens wel een punt: de vlog van Nooshin die Coldeweijer bespreekt is na een week ongeveer 16.000 keer bekeken. Ter vergelijking: de video die de showbizwatcher er gisteren over maakte heeft nu al meer dan 35.000 views. Yvonne's laatste video over het wel en wee van André Hazes zit zelfs al op de 170.000 kijkers.

'Kan er niet naar kijken'
Terug naar de vlog van Nooshin, die met de nogal onopvallende titel 'Gewoon een week' sowieso al weinig clicks hoeft te verwachten volgens Yvonne: "Dat je denkt, ik klik nog liever op een hele slechte clickbait." Vervolgens gaat ze, na 7min20 (de kledingreclame is prima te skippen), los op de modeblogger: "Ik kan hier toch niet naar kijken en ze is nog niet eens begonnen. Je ziet al meteen als ze gaat praten dat ze wat pretentieus gaat zeggen ofzo."

De hele vlog van Yvonne Coldeweijer over de vlog van Anna Nooshin zie je hieronder

Video: Yvonne Coldeweijer sloopt vlog <em>Anna Nooshin</em> Yvonne Coldeweijer heeft er het heimelijke genoegen in om Anna Nooshin, die de afgelopen jaren nogal in de vergetelheid geraakt is, flink af te kraken. Nooshin is weer aan het vloggen geslagen en dat vraagt natuurlijk om een reactie van Yvonne, die Nooshin niet meer relevant vindt. En, zo zegt ze: "Niemand kijkt naar de vlogs." Weinig views voor NooshinWat dat laatste betreft heeft ze overigens wel een punt: de vlog van Nooshin die Coldeweijer bespreekt is na een week ongeveer 16.000 keer bekeken. Ter vergelijking: de video die de showbizwatcher er gisteren over maakte heeft nu al meer dan 35.000 views. Yvonne's laatste video over het wel en wee van André Hazes zit zelfs al op de 170.000 kijkers. 'Kan er niet naar kijken'Terug naar de vlog van Nooshin, die met de nogal onopvallende titel 'Gewoon een week' sowieso al weinig clicks hoeft te verwachten volgens Yvonne: "Dat je denkt, ik klik nog liever op een hele slechte clickbait." Vervolgens gaat ze, na 7min20 (de kledingreclame is prima te skippen), los op de modeblogger: "Ik kan hier toch niet naar kijken en ze is nog niet eens begonnen. Je ziet al meteen als ze gaat praten dat ze wat pretentieus gaat zeggen ofzo." De hele vlog van Yvonne Coldeweijer over de vlog van Anna Nooshin zie je hieronder Bekijk ook Yvonne Coldeweijer: 'Marco Borsato bedriegt Leontine nog steeds' Bekijk deze video » Monique Westenberg: "André is deze week al meerdere keren langs geweest" (video) Bekijk deze video »
Show :
Video: Yvonne Coldeweijer sloopt vlog Anna Nooshin


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Yvonne Coldeweijer sloopt vlog Anna Nooshin of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV