Video: Dries Roelvink zingt 'Zeg Mondkapje, waar ga je heen?' voor Ferd Grapperhaus

Video: Dries Roelvink zingt 'Zeg Mondkapje, waar ga je heen?' voor Ferd Grapperhaus

Dries Roevink was vrijdag namens RTL Boulevard op pad in Den Haag, om de politici aan de tand te voelen over de nieuwe coronamaatregelen die zaterdag in gaan. Voor minister Ferd Grapperhaus zong Roelvink ook nog een liedje.

Video: Dries Roelvink zingt 'Zeg Mondkapje, waar ga je heen?' voor Ferd Grapperhaus Dries Roevink was vrijdag namens RTL Boulevard op pad in Den Haag, om de politici aan de tand te voelen over de nieuwe coronamaatregelen die zaterdag in gaan. Voor minister Ferd Grapperhaus zong Roelvink ook nog een liedje. ZingenVanaf 6 november zijn de strengere coronamaatregelen weer terug van weggeweest. Dat betekent in ieder geval: je mondkapje weer op in winkels, je QR-code is nu ook verplicht op het terras en het dringende advies om anderhalve meter afstand te houden. En dat terwijl we dachten dat we toch klaar waren met al die maatregelen. Dries zingt speciaal voor Ferd Grappershaus 'Zeg mondkapje, waar ga je heen?'. In navolging van de zingende Grapperhaus eerder dit jaar. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Dries Roelvink zingt 'Zeg Mondkapje, waar ga je heen?' voor Ferd Grapperhaus

Zingen
Vanaf 6 november zijn de strengere coronamaatregelen weer terug van weggeweest. Dat betekent in ieder geval: je mondkapje weer op in winkels, je QR-code is nu ook verplicht op het terras en het dringende advies om anderhalve meter afstand te houden. En dat terwijl we dachten dat we toch klaar waren met al die maatregelen. Dries zingt speciaal voor Ferd Grappershaus 'Zeg mondkapje, waar ga je heen?'. In navolging van de zingende Grapperhaus eerder dit jaar.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV