Bekijk de eerste beelden van Stranger Things 4: 'Welcome to California'

Bekijk de eerste beelden van Stranger Things 4: 'Welcome to California'

UPDATE: Bekijk ook de gloednieuwe teaser van Stranger Things seizoen 4.

Er zijn wederom nieuwe beelden voor het vierde seizoen van de immens populaire Netflix-serie Stranger Things uitgekomen. Eerder verscheen de zenuwslopende trailer al van het nieuwe seizoen. De serie zal in de zomer van 2022 uitkomen.

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk de eerste beelden van <em>Stranger Things 4</em>: 'Welcome to California' UPDATE: Bekijk ook de gloednieuwe teaser van Stranger Things seizoen 4. Er zijn wederom nieuwe beelden voor het vierde seizoen van de immens populaire Netflix-serie Stranger Things uitgekomen. Eerder verscheen de zenuwslopende trailer al van het nieuwe seizoen. De serie zal in de zomer van 2022 uitkomen. Tekst gaat verder onder de video. Spring breakDat het nieuwe seizoen in 1986 verder gaat, is inmiddels bekend. Hoe het vierde seizoen van Stranger Things er precies uit zal zien is nog niet duidelijk, wel wordt er in de video een duidelijke hint gegeven. Het vierde seizoen zal zich afspelen tijdens 'Spring Break', in het Nederlands vertaald de voorjaarsvakantie. Bekijk de eerste beelden van Stranger Things 4 hierboven. Bekijk hier waar je Stranger Things kunt kijken. Bekijk ook Trailer: Undercover seizoen 3, vanaf 21 november op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de officiële trailer van La casa de papel: Deel 5 Vol. 2 Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de eerste beelden van Stranger Things 4: 'Welcome to California'

Spring break
Dat het nieuwe seizoen in 1986 verder gaat, is inmiddels bekend. Hoe het vierde seizoen van Stranger Things er precies uit zal zien is nog niet duidelijk, wel wordt er in de video een duidelijke hint gegeven. Het vierde seizoen zal zich afspelen tijdens 'Spring Break', in het Nederlands vertaald de voorjaarsvakantie.

Bekijk de eerste beelden van Stranger Things 4 hierboven. Bekijk hier waar je Stranger Things kunt kijken.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV