Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Anna Drijver te gast in slot Sterren Op Het Doek: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Sterren Op Het Doek: Anna Drijver was met dwangneurose bang voor Apocalyps Bekijk deze video » In de laatste aflevering van dit seizoen van Sterren op het Doek geeft actrice Anna Drijver zich over aan de doorgrondende blikken van drie kunstenaars en de prikkelende vragen van presentator Özcan Akyol. DroomVoor Anna Drijver is het altijd een droom geweest om mee te doen aan Sterren op het Doek. Özcan Akyol laat die droom in haar geboortestad Den Haag in vervulling gaan. DwangneurosesAnna en Özcan komen er al pratend achter dat ze allebei dwangneuroses hebben. Verder vertelt Anna over haar modellencarrière, waarvoor ze op haar vijftiende al de hele wereld over reisde. GenietAnna geniet ervan om te poseren voor drie getalenteerde kunstenaars. Na afloop mag zij één schilderij kiezen en mee naar huis nemen. Sterren Op Het Doek: Corry Konings heeft speciale jurk aan voor portret Bekijk deze video » Sterren Op Het Doek: Jan Terlouw ongeduldig bij onthulling portret: 'Kom op!' Bekijk deze video » Sterren Op Het Doek: Gerri Eickhof open over zware jeugd in Amsterdam-Noord Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de laatste aflevering van dit seizoen van Sterren op het Doek geeft actrice Anna Drijver zich over aan de doorgrondende blikken van drie kunstenaars en de prikkelende vragen van presentator Özcan Akyol.

Droom
Voor Anna Drijver is het altijd een droom geweest om mee te doen aan Sterren op het Doek. Özcan Akyol laat die droom in haar geboortestad Den Haag in vervulling gaan.

Dwangneuroses
Anna en Özcan komen er al pratend achter dat ze allebei dwangneuroses hebben. Verder vertelt Anna over haar modellencarrière, waarvoor ze op haar vijftiende al de hele wereld over reisde.

Geniet
Anna geniet ervan om te poseren voor drie getalenteerde kunstenaars. Na afloop mag zij één schilderij kiezen en mee naar huis nemen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Sterren op het doek

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV