Droomhuis Gezocht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Droomhuis Gezocht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Droomhuis Gezocht gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Droomhuis Gezocht: Alice en Dolf zien woning met voor ieder een balkon: ‘Geweldig!’ Bekijk deze video » Dionne Stax gaat deze week op zoek naar een droomhuis voor Alice en Dolf in het Spaanse Málaga. Ook laat zij zien wat de bruisende stad allemaal te bieden heeft. SaunaDolf en Alice schelen bijna vijftien jaar en hebben elkaar leren kennen op het werk van Dolf, de sauna. De vonk sloeg al snel over en inmiddels zijn ze tien jaar samen. Het huis in Spanje wordt het eerste van het stel samen, want in Nederland hebben zij een latrelatie. DrankjesAlice en Dolf zijn dol op Spanje. Ze zijn al op allerlei verschillende plekken in het land geweest. Toch trekt het zuiden hun het meest. In het bijzonder Málaga, waar zij drankjes op het terras in het bruisende centrum kunnen afwisselen met verse vis. Op basis van het budget van 300.000 euro gaat Dionne Stax op zoek naar drie geschikte huizen.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Dionne Stax gaat deze week op zoek naar een droomhuis voor Alice en Dolf in het Spaanse Málaga. Ook laat zij zien wat de bruisende stad allemaal te bieden heeft.

Sauna
Dolf en Alice schelen bijna vijftien jaar en hebben elkaar leren kennen op het werk van Dolf, de sauna. De vonk sloeg al snel over en inmiddels zijn ze tien jaar samen. Het huis in Spanje wordt het eerste van het stel samen, want in Nederland hebben zij een latrelatie.

Drankjes
Alice en Dolf zijn dol op Spanje. Ze zijn al op allerlei verschillende plekken in het land geweest. Toch trekt het zuiden hun het meest. In het bijzonder Málaga, waar zij drankjes op het terras in het bruisende centrum kunnen afwisselen met verse vis. Op basis van het budget van 300.000 euro gaat Dionne Stax op zoek naar drie geschikte huizen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Droomhuis Gezocht

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV