Op1: Angela de Jong getroffen door gevoel van schaamte bij slachtoffers The Voice

Op1: Angela de Jong getroffen door gevoel van schaamte bij slachtoffers The Voice

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Angela de Jong vertelt bij Op1 meer over de slachtoffers van het The Voice Of Holland-schandaal. “Waar ik heel erg door getroffen werd en wat ik me misschien niet genoeg realiseer, is dat er zo veel schaamte zit bij slachtoffers om naar buiten te gaan”, zegt De Jong. “Vooral die schaamte, terwijl haar helemaal niks te verwijten valt.”

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Angela de Jong getroffen door gevoel van schaamte bij slachtoffers <em>The Voice</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Angela de Jong vertelt bij Op1 meer over de slachtoffers van het The Voice Of Holland-schandaal. “Waar ik heel erg door getroffen werd en wat ik me misschien niet genoeg realiseer, is dat er zo veel schaamte zit bij slachtoffers om naar buiten te gaan”, zegt De Jong. “Vooral die schaamte, terwijl haar helemaal niks te verwijten valt.” Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Angela de Jong getroffen door gevoel van schaamte bij slachtoffers The Voice


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Angela de Jong getroffen door gevoel van schaamte bij slachtoffers The Voice of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV